În cadrul vizitei în raionul Hîncești, am mers în satul Crasnoarmeiscoe

În cadrul vizitei în raionul Hîncești, am mers în satul Crasnoarmeiscoe unde am depus flori la Monumentul Eroilor căzuți pentru Apărarea Patriei, care se află în imediata apropiere a Primăriei. M-am salutat cu angajații Primăriei precum și cu localnicii care se aflau aici pentru a soluționa diverse probleme.
87851772_4132414593451181_2075777133178781696_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=110474&_nc_ohc=Liq7DypyaE4AX-drmbh&_nc_ht=scontent-otp1-1 În cadrul vizitei în raionul Hîncești, am mers în satul Crasnoarmeiscoe

Apoi am mers la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” și grădinița de copii „Izvoraș” din satul Crasnoarmeiscoe, precum și la grădinița de copii „Andrieș” și gimnaziul din satul Tălăești.

Am discutat cu profesorii și educatorii instituțiilor de învățămînt despre problemele cu care se confruntă, dar și despre succesele și reușitele pe care le-au obținut.

Am apreciat faptul că instituțiile școlare implementează cu succes idei pedagogice moderne și le-am oferit cîte cinci calculatoare la fiecare instituție.

De asemenea, am fost plăcut surprins de spectacolul prezentat de micuții de la grădinițele de copii, cărora le-am oferit dulciuri și jucării, un frigider industrial pentru grădinița “Izvoraș” și un printer multifuncțional pentru grădinița “Andrieș”.

Am exprimat recunoștință profesorilor și educatorilor pentru truda pe care o depun zi de zi, pentru perseverența și entuziasmul cu care ghidează generații întregi pe tărîmul cunoștințelor.

Am transmis sincere felicitări tuturor cu prilejul sosirii primăverii care se apropie, dorindu-le forțe noi, pace în suflet, gingășie și multe realizări.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.