În cadrul vizitei de lucru în teritoriu, am mers în satele Congazcic și Chirsova din municipiul Comrat

În cadrul vizitei de lucru în teritoriu, am mers în satele Congazcic și Chirsova din municipiul Comrat, unde am oferit ghiozdane și rechizite școlare la circa 100 de copii care vor păși pentru prima dată pragul școlii. În total, în acest an, în Găgăuzia vor merge în clasa I aproximativ 1600 de copii.

Le-am dorit elevilor un început de an școlar plin de emoții pozitive și succes la învăţătură, iar părinților – să aibă răbdare și forțe ca să creeze un mediu cît mai adecvat pentru creșterea și educarea copiilor.

Amintesc că Fundația de Binefacere ”Din Suflet” patronată de Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, a lansat un program național care prevede oferirea a circa 25 mii de ghiozdane și rechizite școlare pentru toți elevii din țară care vor merge în anul curent în clasa I. Anul trecut, fundația ”Din Suflet” a oferit 8000 de ghiozdane elevilor care învață la școală în ciclul primar și fac parte din familii social-vulnerabile sau familii numeroase.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.