În cadrul vizitei de lucru în orașul Soroca am participat la inaugurarea unui complex sportiv

În cadrul vizitei de lucru în orașul Soroca am participat la inaugurarea unui complex sportiv care face parte din programul național de reabilitare a infrastructurii sportive.

Complexul sportiv include: teren de fotbal, de baschet, de volei, instalații pentru fitness, terenuri de joacă pentru copii și este situat în regiunea ”Soroca Nouă” a orașului.

Mi-am exprimat speranța că acest teren sportiv va deveni o atracție pentru toți locuitorii orașului. Am reiterat faptul că practicarea sportului oferă multiple beneficii pentru sănătate, dar și oportunitatea de a socializa. Anume din aceste considerente voi depune și în continuare eforturi astfel ca cetățenii țări să aibă posibilitatea să practice sportul.

Amintesc, că în toamna anului trecut am lansat un proiect național de construcție a 300 de complexuri sportive în localitățile din țară, predominant în zonele rurale. Zeci de complexuri sînt date în exploatare, se află în proces de proiectare sau de construcție. Programul respectiv se desfășoară sub egida Președintelui Republicii Moldova, în cadrul Campaniei Naționale ”Iubesc Moldova” și în parteneriat cu Fundația de Binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet”.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.