În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, am înmînat înalte distincții de stat, unui grup de cetățeni

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, am înmînat înalte distincții de stat, unui grup de cetățeni, conferite anterior prin decret prezidențial.

Astfel, de ordine și medalii s-au învrednicit circa 50 de cetățeni ai Republicii Moldova care activează în diverse domenii: reprezentanți ai complexului agroindustrial și ai organelor de audit financiar public, preoți, precum și alte personalități care contribuie la dezvoltarea statului nostru. Distincțiile au fost acordate pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, merite deosebite față de stat, înalt profesionalism, muncă îndelungată și prodigioasă în diverse domenii.

Am exprimat celor prezenți respect și gratitudine pentru munca asiduă şi răbdarea de care dau dovadă zilnic, activînd, în mare parte, în condiții dificile. Le-am dorit succes și performanțe în continuare, urîndu-le sincere felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă care se apropie.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.