În cadrul unei ceremonii oficiale, am primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori

În cadrul unei ceremonii oficiale, am primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori agreați în Republica Moldova: E.S. Steven Mark Fisher, Ambasador al Regatului Marii Britanii și Irlandei de Nord; E.S. Donika Hoxha, Ambasador al Republicii Albania cu reședința la Sofia; E.S. Manuel Larrotcha Parada, Ambasador al Regatului Spaniei cu reședința la București; E.S. Marjut Akola, Ambasador al Republicii Finlanda cu reședința la București.

Am felicitat diplomații cu prilejul acreditării în calitate de ambasadori în Republica Moldova și oportunitatea de a contribui la dinamizarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre în toate domeniile de interes comun.

Am reiterat poziția fermă a instituției prezidențiale privind promovarea unei politici externe echilibrate, bazată pe relații de colaborare reciproc avantajoase atît cu Vestul, cît și cu Estul, în baza intereselor naționale.

Am urat fiecărui ambasador succes în îndeplinirea mandatului său, dînd asigurări că pot miza pe sprijinul meu plenar în buna desfășurare a activității diplomatice.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.