În ajunul vizitei la Paris, am avut o întrevedere cu membrii Camerei de Comerț și Industrie France-Moldavie

În ajunul vizitei la Paris, am avut o întrevedere cu membrii Camerei de Comerț și Industrie France-Moldavie, la care a participat Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff, reprezentanți ai marilor companii franceze în Moldova, cum ar fi Peugeot, Orange, Airbus, Lafarge, etc.

În cadrul dialogului am făcut un schimb de opinii cu privire la situația economică din țară, la perspectivele de dezvoltare și sectoarele cu potențial de creștere economică.

Am salutat interesul manifestat de investitorii și companiile franceze pentru țara noastră, atât în termeni de extindere pe piața moldovenească, cât și de realizare a schimburilor comerciale.

Am subliniat că voi susține și încuraja toate proiectele menite să contribuie la dezvoltarea economiei moldovenești, la extinderea și aprofundarea relațiilor comercial-economice între Statele noastre, în beneficiul ambelor părți.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.