În acest an decis să dăm start unei Campanii Naționale „Iubesc Moldova” pentru cultivarea spiritului patriotic, în contextul aniversării a 29 de ani de independență, atât aici cât și peste hotarele țării

Am lansat Campania Naționala „Iubesc Moldova” în anul 2011, cu scopul de a promova valorile culturale si tradițiile noastre strămoșești, valorile sociale și turismul rural.

Pe parcursul a 9 ani de zile am reușit sa organizam sute de evenimente, am susținut oamenii de cultura din țara noastră, mii de tinere talente au obținut posibilitatea de a fi auziți și promovați.

În acest an decis să dăm start unei Campanii Naționale „Iubesc Moldova” pentru cultivarea spiritului patriotic, în contextul aniversării a 29 de ani de independență, atât aici cât și peste hotarele țării.

Sint convins, ca cea mai mare bogăție a țării noastre sint oamenii, talentați, muncitori, ospitalieri și nu în ultimul rând frumoși la chip și la suflet.

Ma bucur enorm de mult ca tot mai multi oameni de cultura , atit artisti cit si multi cetateni sustin Fundatia Iubesc Molova, fiind culesiti de sentimentul de mindrie de tara . #Iubescmoldova❤️

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.