Împreună cu soția și feciorii mei am decis să facem un gest de binefacere

În această zi de o semnificație personalä aparte, împreună cu soția și feciorii mei am decis să facem un gest de binefacere și să aducem o rază de lumină familiei Zaharia din localitatea Rîșcova, raionul Criuleni.

Împreună am mers în vizită la această familie care cresc în condiții grele, 9 copii cu vîrsta între 3 și 19 ani. Casa în care locuiesc este în stare deplorabilă, iar în timpul iernii, toată familia locuiește într-o singură camerä și se încălzesc la o sobă improvizată. În pofida acestor dificultăți, copiii sunt îngrijiți și educați.

Pentru a le ușura un pic din greutățile cotidiene pe care le au, le-am oferit mai multe cadouri, printre care: aragaz, frigider, televizor, lenjerie de pat, haine, ghiozdane cu rechizite școlare, produse alimentare ș.a. Totodată Nicușor, feciorul cel mic al meu, le-a adus din jucăriile sale, feciorul mijlociu, Bogdan, le-a dăruit laptopul sau, iar cel mare, Vlad – o minge de fotbal.

De asemenea, am decis ca pînă la sărbătorile de Paște, cu suportul Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, le vom procura o locuință.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.