Împreună cu soția am decis să ajutăm familia Ursu din localitatea Ermoclia, raionul Ștefan Vodă care educă 15 copii

Împreună cu soția am decis să ajutăm familia Ursu din localitatea Ermoclia, raionul Ștefan Vodă care educă 15 copii, (11 baieți și 4 fete) și locuiesc într-o casă bătrînească și foarte mică.

Sursa de venit a acestei familii erau serele cu legume, pentru construcția cărora Veaceslav Ursu a contractat credite în valoare de circa 100 000 lei, însă ninsoarea din luna aprilie, 2017 a distrus toată munca depusă de familie și speranțele lor de a obține un venit pentru întreținere. Totodată, în urma acelor calamități naturale, casa a fost grav afectată, acoperișul a fost distrus iar podul și un perete exterior stă să cadă.

Colaboratorii Fundației de Binefacere ”Din Suflet” au vizitat familia Ursu pentru a vedea care este situația. În cel mai scurt timp vom identifica o soluție pentru a ajuta această familie numeroasă care depune eforturi considerabile pentru a-și asigura un trai decent.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.