Împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, am oferit familiei Ipati din satul Baccealia cheile de la casa

Astăzi, în cadrul vizitei de lucru în raionul Căușeni, împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, am oferit familiei Ipati din satul Baccealia cheile de la casa în care ei au locuit, pînă în prezent, cu chirie.

Elena și Ion Ipati educă cu multă dragoste trei copii, fiind în așteptarea celui de-al patrulea. Nicolae, de 8 ani, este cu grad sever de dizabilitate și este imobilizat în scaunul cu rotile. Familia duce un trai modest. Părinții muncesc ocazional, o mare parte din timp oferindu-l îngrijirii lui Nicolae. Mereu și-au dorit o locuință proprie. Casa pe care o închiriau urma să fie vîndută, așa că familia Ipati s-a adresat Fundației de Binefacere „Din Suflet” pentru a-i ajuta să o procure.

Nu am putut rămîne indiferenți și astăzi am venit la Baccealia pentru a realiza visul acestei familii. Pe lîngă cheile de la casă, le-am mai oferit o mașina de spălat și alte lucruri necesare pentru gospodărie.

Amintesc că, anterior, Fundația de Binefacere, patronată de Prima Doamnă a țării, a acordat suport pentru procurarea și renovarea a peste 40 de locuințe familiilor social vulnerabile.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.