Împreună cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, și Irina Vlah, bașcanul Autonomiei Găgăuze, am vizitat biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din orașul Vulcănești, care este în proces de construcție

Am discutat cu starețul și enoriașii, felicitîndu-i, totodată, cu ocazia sărbătorii Acoperămîntul Maicii Domnului. Alături de ei, m-am rugat pentru un cer pașnic deasupra țării noastre, dînd asigurări că vom contribui la finisarea lucrărilor de construcție a bisericii. De asemenea, împreună cu ambasadorul rus, am donat locașului obiecte bisericești.

Pe finalul acestei zile, am participat la sărbătorirea Hramului orașului Vulcănești. Am salutat cele cîteva mii de persoane adunate aici și i-am felicitat cu ocazia Zilei orașului și a sărbătorii Acoperămîntul Maicii Domnului. Le-am dorit localnicilor fericire și bunăstare, asigurîndu-i de susținere din partea Administrației Președintelui și pe viitor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.