Împreună cu bașcanul Găgăuziei Irina Vlah, am participat la iarmaroacele de Crăciun din Comrat și Ceadîr-Lunga

Împreună cu bașcanul Găgăuziei Irina Vlah, am participat la iarmaroacele de Crăciun din Comrat și Ceadîr-Lunga unde s-au adunat mii de locuitori ai regiunii. Au fost foarte mulți copii, pe care i-am felicitat cu prilejul vacanței care a început și cu ajunul sărbătorilor de iarnă.

Le-am dorit tuturor celor prezenți sănătate și succes în Anul Nou. Am remarcat că 2019 a fost declarat Anul Familiei în Moldova, ceea ce înseamnă că tinerei generații îi va fi acordată o atenție sporită.

De asemenea, am amintit că în anul recent, Fundația de Binefacere a Primei Doamne “Din suflet” a oferit asistență semnificativă la zeci de mii de familii din țara noastră, iar în anul școlar 2018/2019, circa 25 000 de copii din Moldova, care au mers în clasa întîi, au primit cadouri și rechizite școlare. Totodată, circa 20 000 de copii din toată țara vor primi cadouri din partea Fundației, cu prilejul sărbătorilor ce se apropie.

Am adresat sincere mulțumiri tuturor locuitorilor autonomiei, care, în proporție de 99 la sută, mi-au acordat susținere în alegerile prezidențiale.

Moldova are viitor!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.