Îmi face o deosebită plăcere să-i urez astăzi un sincer La Mulți Ani! distinsei doamne Zinaida Greceanîi cu prilejul zilei de naștere

Îmi face o deosebită plăcere să-i urez astăzi un sincer La Mulți Ani! distinsei doamne Zinaida Greceanîi cu prilejul zilei de naștere și să-i doresc sănătate și multe realizări în cariera sa politică și profesională.

Ne cunoaștem de foarte mult timp, activînd împreună în Guvern, în Parlament, devenind mai apoi colegi în Partidul Socialiștilor. Este o Doamnă de Fier a politicii moldovenești, un profesionist desăvîrșit, un finanțist excelent, care a reușit în perioada aflării în postul de prim-ministru al Republicii Moldova să înregistreze cea mai înaltă creștere economică, cel mai mare flux de investiții în țară, cele mai mari creșteri la garanțiile sociale pentru cetățeni.

Doamna Greceanîi dispune de un potențial enorm de administrare a treburilor statului care sper că va fi utilizat activ în interesul țării după alegerile parlamentare, spre binele cetățenilor noștri.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.