Ieri a început sesiunea parlamentară

Pentru startul acestei sesiuni îmi propun și voi insista foarte activ pe susținerea în Parlament a inițiativei mele legislative cu privire la anularea Legii ce presupune trecerea pe umerii cetățenilor a rambursării miliardelor furate din sistemul financiar-bancar.

Pînă la moment, proiectul a fost examinat în 4 comisii parlamentare: 3 dintre care au dat aviz pozitiv sau examinare în plenul parlamentului, o comisie a dat aviz negativ. Urmează să vedem cum se vor expune celelalte comisii din Parlament.

Îndemn deputații să fie vigilenți, să nu admită ca poporul să întoarcă banii furați de hoți. Am solicitat o analiză detaliată a tuturor documentelor cu privire la furtul secolului. Prima ședință a Consiliului Suprem de Securitate va avea un singur subiect în ordinea de zi: jaful miliardelor din sistemul financiar-bancar din Republica Moldova.

Reiterez, miliardele furate trebuie să fie întoarse de toți acei care au participat la acest furt, de acei care au executat, de cei care au cunoscut, dar au tăinuit frauda care urma să aibă loc. Aceste persoane trebuie să răspundă dur în fața legii, iar în cazul multora dintre ei averile trebuie confiscate în folosul statului și al cetățenilor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.