Iată o privire de ansamblu asupra efortului care a fost depus în această campanile prezidențială

Totul pentru victorie, pentru ca Moldova să aibă viitor.

Pe parcursul campaniei de colectare a semnăturilor în susținerea candidaturii mele la funcția de Președinte al Republicii Moldova, au fost colectate peste 500 000 de semnături.

În cele 1982 secții de votare deschise pe întreg teritoriul RM au fost desemnați peste 10 mii de reprezentanți și observatori cu scopul de a monitoriza scrutinul electoral și a contracara eventuale tentative de fraudare. Totodată, în cele 100 secții de votare din afara RM avem 111 membri, reprezentanți și observatori.

În decursul perioadei electorale, cca 340 de persoane de încredere au organizat peste 15 000 de întîlniri, în cadrul cărora au discutat cu peste 400 000 de persoane.

Au fost repartizate cca 1,3 mln ziare ,,Socialiștii”. Agitatorii noștri au reușit să treacă de 3 ori din casă în casă pe întreg teritoriul țării.

Personal, în 41 de zile, în cadrul a peste 100 de întîlniri electorale am discutat cu peste 60 000 de cetățeni ai Republicii Moldova.

A fost o campanie grea, dar și o experiență utilă. Am cunoscut mulți oameni, am aflat mai bine who is who în politica moldovenească. Am avut parte de diverse emoții.

Cel mai important este că m-am apropiat și mai mult de cetățeni și ei de mine. Se vede asta și din fotografiile pe care le atașez.

Promit că îmi voi ține promisiunile.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.