În satul Onițcani, raionul Criuleni, am inspectat construcția drumului de acces către gimnaziul din localitate

În satul Onițcani, raionul Criuleni, am inspectat construcția drumului de acces către gimnaziul din localitate (320 metri), unde are loc trecerea îmbrăcămintei rutiere din piatră spartă în beton asfaltic.

116440273_4774905765868724_6665080990860520812_o-300x212 În satul Onițcani, raionul Criuleni, am inspectat construcția drumului de acces către gimnaziul din localitate

Este unul din primele exemple de realizare a programului național „Drumuri bune pentru toți”, finanțarea proiectului fiind lansată în anul curent, din mijloace bugetare.

De asemenea, m-am documentat cu modul în care sunt efectuate lucrările de construcție de pe șantierul cu o lungime de 340 de metri, în satul Holercani, raionul Dubăsari.

Costul lucrărilor este estimat la circa un milion de lei, și este un alt exemplu de implementare cu succes a Programului „Drumuri bune pentru toți”.

Le-am urat muncitorilor succes în efectuarea lucrărilor și mi-am exprimat încrederea că realizarea programului național va conduce la o îmbunătățire semnificativă a infrastructurii rutiere, ceea ce, la rândul său, va accelera dezvoltarea economică a regiunii și a țării în ansamblu.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.