În satul Măgdăcești am avut o întrevedere cu primarii câtorva sate din raionul Criuleni.

Am discutat mai multe probleme de ordin social, pentru soluționarea cărora autoritățile locale mizează pe susținerea autorităților centrale.

116355741_4773828899309744_8478762632092249783_o-300x247 În satul Măgdăcești am avut o întrevedere cu primarii câtorva sate din raionul Criuleni.

Astfel, s-a menționat necesitatea construcției unei clădiri noi la stația de epurare și extinderii unui teren al rețelei de canalizare din satul Măgdăcești.

De asemenea, mi-a fost adresată solicitarea de a contribui la identificarea surselor financiare pentru construcția unui teren de sport în această localitate.

O altă problemă semnalată vizează insuficiența microbuzelor pentru necesitățile transportului public. Potrivit afirmațiilor interlocutorilor mei, această chestiune ține de competența Agenției Naționale Transport Auto, însă primarii nu pot găsi limbaj comun cu această instituție.

Am dat asigurări că voi contribui la soluționarea problemelor enunțate, subliniind că susținerea regiunilor este una din prioritățile guvernării actuale, în special în domeniul reabilitării drumurilor, a infrastructurii și obiectelor de menire socială.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.