În satul Drăgușeni, am vizitat grădinița „Lăstăraș”, sediul căreia a fost reparat în anul 2018

În satul Drăgușeni, am vizitat grădinița „Lăstăraș”, sediul căreia a fost reparat în anul 2018 din surse financiare alocate din bugetul de stat și din donații. Grădinița este prevăzută pentru 60 de copii din trei categorii de vârstă, începând cu cea de creșă.

1-7-300x197 În satul Drăgușeni, am vizitat grădinița „Lăstăraș”, sediul căreia a fost reparat în anul 2018

Instituția preșcolară este pregătită pe deplin să fie deschisă după finalizarea regimului stării de urgență în sănătate publică, urmând să fie respectate cu strictețe regulile sanitare.

Administrația grădiniței m-a asigurat că instituția este dotată cu toate cele necesare pentru procesul educațional, dar există necesitatea unui calculator și dotarea terenului de joacă pentru copii.

În același sat, am vizitat Casa de cultură care este în proces de reparație capitală. Costul total al lucrărilor constituie 3,4 milioane de lei, dintre care 2,5 milioane sunt prevăzute în acest an. Celelalte mijloace urmează să fie identificate. Am promis administrației locale să acord asistența necesară astfel ca lucrările de reparație să fie finalizate.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.