În continuarea vizitei, m-am familiarizat cu activitatea combinatului de produse lactate din Drochia

În continuarea vizitei, m-am familiarizat cu activitatea combinatului de produse lactate din Drochia – întreprinderea mixtă SA „MET SA PRODUSE IMPEX”. Aici se produc lactate de calitate înaltă, cele mai solicitate fiind untul și cașcavalul. Întreprinderea a fost fondată în anul 2004, iar în prezent, aici activează circa 50 de persoane.

2-2-300x227 În continuarea vizitei, m-am familiarizat cu activitatea combinatului de produse lactate din Drochia

Cel de-al doilea agent economic este una dintre cele mai mari fabrici de zahăr din Moldova, care a fost construită în anul 1957. În prezent, aceasta aparține cunoscutei companii Südzucker Moldova. Anume cu această fabrică a început crearea companiei. Astăzi, întreprinderea poate procesa pînă la trei mii de tone de sfeclă de zahăr pe zi; într-un sezon, aici lucrează până la 500 de persoane.

Am salutat conducerea și colectivele ambelor întreprinderi, am apreciat înalt implementarea noilor tehnologii și utilizarea echipamentelor moderne, ceea ce conduce la reducerea consumului de energie electrică și eficientizarea procesului de producere.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.