În continuarea vizitei de lucru, am traversat rîul Nistru cu feribotul și am mers la segmentul de șosea Dubăsari – Cocieri – Roghi

În continuarea vizitei de lucru, am traversat rîul Nistru cu feribotul și am mers la segmentul de șosea Dubăsari – Cocieri – Roghi, care se află în construcție și are lungimea de 2,4 km. Suma totală a investițiilor constituie 2,8 milioane de lei. Finalizarea acestui proiect va conduce la îmbunătățirea logisticii în această regiune a raionului Dubăsari.

107001174_4639049956120973_3629987227689207880_o-300x200 În continuarea vizitei de lucru, am traversat rîul Nistru cu feribotul și am mers la segmentul de șosea Dubăsari – Cocieri – Roghi

În cadrul discuțiilor cu inginerii și constructorii, am subliniat faptul că realizarea programului național „Drumuri bune pentru toți” care prevede investiții mari în construcția sau reabilitarea drumurilor din Moldova, va continua și guvernul va finanța lucrările în volum deplin.

În continuare, am vizitat punctul de acordare a asistenței medicale urgente din satul Cocieri, unde sunt deserviți locuitorii din toate localitățile de pe platoul Cocieri, inclusiv cetățeni ai Republicii Moldova, care locuiesc în orașul Dubăsari. În anul 2018, clădirea respectivă a fost reabilitată.

De asemenea, am vizitat și secția medicilor de familie din satul Cocieri. Această clădire a fost construită în anul 2014, iar în prezent aici activează trei medici de familie, precum și un stomatolog, un felcer laborant și șapte asistente medicale.

Țin să menționez că aici, serviciile medicale sunt acordate cetățenilor Republicii Moldova care au depus cererile respective și care locuiesc nu doar în satul Cocieri, dar și în localitățile controlate de autoritățile din regiunea transnistreană.

 

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.