În cadrul vizitei în teritoriu, am mers la Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din orașul Leova

Instituția de învățământ este frecventată de 676 de elevi care sunt instruiți de 48 de cadre didactice. Liceul dispune de un complex sportiv, care include un teren de fotbal, baschet, volei și un teren de gimnastică care a fost renovat recent.

2-4-300x213 În cadrul vizitei în teritoriu, am mers la Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din orașul Leova

Liceul ,,Mihai Eminescu” este inclus din anul 2017 în proiectul pilot ,,Clasa Viitorului”, care este implementat în instituţiile educaţionale din Moldova și aduce un nou concept în pedagogie, oferind un spațiu de învățare deschis, cu mobilă flexibilă și echipamente digitale moderne, prin utilizarea tehnologiilor digitale, ce favorizează procesul de învățare centrat pe elev.

Am discutat cu colectivul de pedagogi și le-am mulțumit pentru munca lor zilnică. În context, i-am informat despre inițiativa pe care am lansat-o recent de a dubla salariile profesorilor în anul viitor. De asemenea, am comunicat cu copiii, am făcut mai multe fotografii. Se prea poate ca printre tinerii mei interlocutori să fie viitorul Președinte al Moldovei!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.