În cadrul vizitei în raionul Florești, am inspectat lucrările de construcție a podului peste râul Răut, lângă satul Ștefănești

Construcția podului a demarat la finele anului 2019, din mijloacele Fondului Rutier. Valoarea totală a acestor lucrări este de 15,1 milioane de lei, până în prezent fiind valorificate aproximativ 11,5 milioane de lei.

1-9-300x200 În cadrul vizitei în raionul Florești, am inspectat lucrările de construcție a podului peste râul Răut, lângă satul Ștefănești

Darea în exploatare a obiectului respectiv este planificată pentru finele anului curent, dar compania contractantă preconizează să încheie lucrările de construcție deja în luna septembrie. Lungimea podului va fi de 57 de metri, lățimea – 12,6 metri. De asemenea, va fi reparat o jumătate de kilometru de bandă rutieră. Drumul care trece peste pod va uni satele Cașunca și Prodănești, devenind parte a șoselei regionale G-52.

Am salutat inginerii și constructorii podului. Am apreciat ritmul și calitatea muncii lor. Totodată, am menționat importanța realizării programului național „Drumuri bune pentru toți”, care presupune construcția sau reabilitarea drumurilor în toate localitățile Moldovei, dar și a celor mai importante autostrăzi ale țării.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.