În cadrul vizitei de lucru în satul Coșnița am depus flori la monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei și la monumentul eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru din 1992

În cadrul vizitei de lucru în satul Coșnița am depus flori la monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei și la monumentul eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru din 1992, în semn de înalt respect pentru memoria ostașilor căzuți pe câmpul de luptă pentru pace pe meleagul nostru.

4-238x300 În cadrul vizitei de lucru în satul Coșnița am depus flori la monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei și la monumentul eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru din 1992

De asemenea, am discutat cu conducerea raionului Dubăsari problemele cu care se confruntă oamenii din raion. Aceștia mi-au comunicat că cetățenii sunt interesați de continuitatea realizării proiectelor investiționale. În special despre reparația capitală a unor instituții de învățământ, renovarea drumurilor, a sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, iluminarea străzilor etc. Am reiterat că actuala conducere a statului acordă o atenție sporită dezvoltării regiunilor țării și toate proiectele investiționale de amploare vor fi finanțate în volum deplin.

Ulterior, am vizitat primăria orașului Vadul lui Vodă unde m-am familiarizat cu mersul lucrărilor de renovare a sediului Primăriei.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.