Împreună cu Nicolae Prițcan, președintele raionului Leova și cu vicepreședinții am discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea regiunii

Autoritățile locale solicită asistență în realizarea proiectelor de îmbunătățire a infrastructurii rutiere, sociale și, în mod special, a celor de aprovizionare cu apă potabilă. De asemenea, am vorbit despre agricultură, locurile de muncă ș.a.

2-3-300x209 Împreună cu Nicolae Prițcan, președintele raionului Leova și cu vicepreședinții am discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea regiunii

Subiecte similare au fost abordate și în cadrul discuțiilor cu un grup numeros de primari ai orașelor și satelor din raionul Leova. Oamenii sunt îngrijorați, în special, de problemele social-economice. I-am asigurat că autoritățile centrale vor acorda susținerea necesară în rezolvarea acestor probleme.

În continuare am mers la spitalul raional, pentru a mă familiariz

a cu condițiile de activitate a instituției în contextul acțiunilor întreprinse de guvernare pentru modernizarea sistemului. De asemenea, am înmânat unui grup de lucrători medicali Diploma de Onoare a Președintelui, în semn de înaltă apreciere a meritelor lor deosebite în domeniul protecției sănătății publice și în combaterea răspândirii virusului.

Am adresat mulțumiri personalului medical pentru profesionalism și dăruirea de care dau dovadă în activitatea de zi cu zi. Am dat asigurări că în pofida la toate problemele existente, vom continua să susținem sectorul medical nu doar prin majorarea salariilor, dar și prin dotarea instituțiilor medicale.

Spitalul raional Leova are o capacitate de 131 paturi. Aici activează 184 de angajați. Pe parcursul anului 2020 în instituția respectivă s-au tratat 60 de pacienți infectați cu coronavirus.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.