Guvernarea implementeaza in graba reforme antisociale

gg-300x169 Guvernarea implementeaza in graba reforme antisociale Guvernarea implementeaza in graba reforme antisociale, de frica sa nu fie blocate aceste initiative de catre presedinte, dupa investirea in functie.

Dupa deschiderea unui oficiu NATO, ei acum majoreaza virsta de pensionare. Oamenii si asa traiesc putin, multi nici nu ajung la virsta pensiei. Iata de ce aceasta reforma e un fel de genocid social, ea trateaza oamenii ca pe instrumente de munca, nu ca pe fiinte umane.

Sunt impotriva acestei initiative a Guvernului. Oricare ar fi argumentele guvernarii, trebuiau mai intii sa mareasca speranta de viata, trebuiau sa mareasca salariile, trebuiau sa ofere suport social pentru cei care sunt supusi acestei nedreptati. Mai bine se ocupa de crearea locurilor de munca.

Aceasta guvernare a demonstrat o data in plus ca indeplineste orbeste comenzile FMI si nu e capabila sa asigure protectie economica cetatenilor. Ea trebuie schimbata si va fi schimbata.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.