Preşedintele CA „Gazprom”, Aleksei Miller, l-a felicitat pe Igor Dodon cu victoria în alegerile pentru funcţia de Preşedinte al RM

Preşedintele Consiliului de Administrare SAD „Gazprom”, vice-directorul Consiliului directorilor SAD „Gazprom”, Aleksei Miller, a adresat un mesaj de felicitare noului Preşedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, cu ocazia victoriei acestuia în scrutinul prezidenţial.

„Stimate dle Igor Dodon,
Din numele Consiliului de Administrare SAD „Gazprom” şi personal din partea mea, Vă felicit cu alegerea în funcția de Preşedinte al Republicii Moldova.

Victoria covîrșitoare pe care aţi obţinut-o la primele alegeri directe din ţară este o confirmare a sprijinului din partea poporului moldovenesc pentru programul Dvs. politic şi cursul propus avînd drept obiectiv transformările social-economice.

Vă adresăm sincere urări, realizări şi succese de amploare în activitatea pe care o desfăşuraţi spre binele ţării şi poporului moldovenesc.

Multă sănătate, fericire, bunăstare – acestea sînt urările noastre pentru Dvs. şi toţi locuitorii Moldovei”, se spune în mesajul de felicitare semnat de A. Miller.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.