Fundația de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne a lansat astăzi o nouă acțiune socială națională

Fundația de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne a lansat astăzi o nouă acțiune socială națională de susținere a grădinițelor din țară în soluționarea problemelor cu care se confruntă.

Pe parcursul anului curent, fundația va acorda ajutor la cca 100 de grădinițe, iar în anul următor – la aproximativ 300 de instituții preșcolare, astfel încît să contribuim la soluționarea a unor probleme din fiecare grădiniță din țară.

Pentru a beneficia de sprijinul fundației de binefacere a Primei Doamne, e necesar ca administrația grădiniței să se adreseze cu un demers, coordonat cu părinții copiilor și aprobat prin semnăturile acestora. În demers trebuie să fie indicate problemele cu care se confruntă instituția în cauză.

Ajutorarea copiilor și a familiilor cu mulți copii este prioritatea de bază a Fundației de Binefacere „Din Suflet” și vom face tot ce este în puterile noastre în acest sens.

Amintesc, că recent, fundația a acordat 8000 de ghiozdane pentru elevii care frecventează școala în clasele primare și fac parte din familii social-vulnerabile.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.