Fundaţia de binefacere a Primei Doamne, Galina Dodon, “Din suflet” a făcut bilanţul activităţii sale

Fundaţia de binefacere a Primei Doamne, Galina Dodon, “Din suflet” a făcut bilanţul activităţii sale în anul ce a trecut şi a prezentat priorităţile pentru noul an.

Astfel, în anul 2017, în adresa organizaţiei au parvenit zeci de mii de solicitări din partea cetăţenilor. Circa 75 de mii de cetăţeni aflaţi în dificultate au beneficiat de ajutor prin intermediul diferitor proiecte, lansate şi realizate de Fundaţie.

În anul curent, Fundaţia de Binefacere a Primei Doamne “Din suflet” va continua realizarea proiectului de asistenţă pentru grădiniţele de copii. Fundația intenționează să ofere ajutor unui număr de circa 500 de grădinițe din țară.

Totodată, va fi continuat programul de promovare a modului de viaţă sănătos. Pentru perioada anului în curs este prevăzută construcția a încă 100 de complexe sportive pe întreg teritoriul ţării.

Vor fi realizate şi alte proiecte. Astfel, în acest an se preconizează distribuirea a 10 mii de ghiozdane cu rechizite şcolare, iar ajutorul pentru persoanele în etate va fi acordat de două ori pe an.

Vor fi achiziționate implanturi Kohlear şi pentru alți copii cu deficiențe de auz.

Fundația va continua să susțină tinerele talente, care duc faima ţării noastre în lume.

Din numele Fundației au fost aduse mulțumiri tuturor celor care au susținut realizarea proiectelor, atît celor din interiorul țării cît și de peste hotare, inclusiv – misiunilor diplomatice.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.