Festival al Familiei, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei

Pe data de 12 mai – la Chișinău și pe data de 13 mai – la Bălți, sub egida Președintelui Republicii Moldova, va avea loc tradiționalul Festival al Familiei, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei.

Invit toată lumea la acest eveniment cultural care include un program distractiv atît pentru copii, cît și pentru maturi și are drept scop promovarea valorilor familiei tradiționale.

În continuarea Festivalului Familiei, în seara zilei de 12 mai, la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert cu participarea interpreților autohtoni și vizionarea în direct a finalei concursului muzical Eurovision Song Contest 2018 de la Lisabona. Împreună îi vom susține pe membrii trupei ”DoReDos” care reprezintă țara noastă și participă la acest eveniment, sub egida Președintelui Republicii Moldova.

Menționez că celebrul interpret rus, Filip Kirkorov susține și promovează personal trupa ”DoReDos”, precum și este autorul melodiei piesei „My Lucky Day” cu care trupa participă la acest prestigios concurs.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.