Felicitări tuturor militarilor cu prilejul Zilei Armatei !

Ziua Armatei Naționale este ziua în care celebrăm patriotismul, iar încrederea pe care o au cetățenii Republicii Moldova în Armată demonstrează că aceasta este purtătoare de valori naționale și că populația prețuiește standardele morale și profesionalismul celor care sunt angajați atât în asigurarea apărării țării, cât și la executarea unor misiuni umanitare.

Apreciez înalt buna organizare și capacitatea de a reacționa cu promptitudine de care a dat dovadă efectivul Armatei Naționale acționând în sprijinul autorităților locale la lichidarea consecințelor calamităților naturale din primăvara anului curent.

Sunt convins că prin efortul fiecărui militar Armata Națională va contribui și pe viitor la întărirea statalității Republicii Moldova și la educarea tinerilor în spiritul demnității patriotice, iar sărbătorirea acestei zile va fi mereu o confirmare a suveranității statului nostru.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.