Felicitări pentru șahiștii moldoveni care au obținut rezultate remarcabile în ultimele zile

Felicitări pentru șahiștii moldoveni care au obținut rezultate remarcabile în ultimele zile:

– locuri de frunte în cadrul Superligii Campionatului Național pe echipe, care s-a desfășurat în or. Sovata, România, în perioada 24 noiembrie – 2 decembrie curent. Antrenorul principal al Centrului de Performanță al Federației de Șah, Marele Maestru Dmitrii Svetushkin, a cucerit medalia de aur împreună cu echipa Poli Aqua Carpatica Iasi, precum și a obținut cel mai bun rezultat în clasamentul individual cu 7 puncte din 8 posibile, cu o performanţă ELO 2774.

– Elevul Centrului de Performanță al Federației de Șah Andrei Macovei a ocupat primul loc în Superligă la tabla întâia cu 6 puncte din 9 posibile, îndeplinind prima normă de Mare Maestru.

– Juniorul Ivan Schițco la vîrsta de doar 15 ani a îndeplinit a doua normă de maestru internaţional la Olimpiada Mondială de juniori din Konya, Turcia, din 24 noiembrie – 02 decembrie curent.

Țin să menționez că am fost invitat să conduc Federația de Șah din Moldova în septembrie 2011. De atunci am obținut o serie de succese în cadrul competițiilor internaționale, inclusiv cucerind medalii la campionatele europene și mondiale.

Vom continua să susținem sportul în Moldova și pe cei care duc faima țării noastre peste hotare.
Cu asemenea sportivi, Moldova are viitor!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.