Felicit colegii mei din Partidul Socialiştilor din Republica Moldova cu cea de-a XX-a aniversare de la fondarea partidului

În cele două decenii, Partidul Socialiştilor a parcurs o cale foarte grea. Învăţînd din propriile greşeli, perfecţionîndu-se constant, consolidîndu-şi rîndurile, Partidul Socialiştilor a devenit cea mai importantă forţă politică din ţară și un partid cu adevărat al poporului. Acest fapt este confirmat de rezultatele tuturor campaniilor electorale din ultimii ani şi de toate sondajele de opinie.

Începînd cu anul 2011, m-am aflat în fruntea Partidului Socialiştilor. În conformitate cu prevederile legislaţiei adoptate împotriva PSRM, am fost nevoit să părăsesc, oficial, postul de preşedinte al partidului şi să renunţ la calitatea de membru al PSRM. Dar, continui să fiu membru al echipei socialiştilor.

Sînt recunoscător fondatorilor partidului, în special, deputaților Eduard Smirnov, Oleg Lipskii și altor colegi, care și astăzi luptă în rîndurile Partidului Socialiştilor, pentru viitorul ţării noastre şi pentru bunăstarea cetăţenilor Republicii Moldova.

Sînt convins că Partidul Socialiştilor are un viitor frumos. Anume acest partid urmează să schimbe regimul politic din Moldova, să formeze un nou Guvern şi să promoveze transformările atît de necesare pentru ţară. Am convingerea că socialiştii vor reuşi. PSRM poate conta mereu pe sprijinul meu.

Felicitări cu ocazia acestei aniversări, dragi prieteni!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.