Exprim recunoștința față de conducerea rusă pentru măsurile concrete întreprinse cu privire la realizarea înțelegerilor la care am ajuns cu Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin

Exprim recunoștința față de conducerea rusă pentru măsurile concrete întreprinse cu privire la realizarea înțelegerilor la care am ajuns cu Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în timpul vizitei mele oficiale în Rusia, în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie.

Conform deciziei MAI al Federației Ruse, pentru aproximativ 170 de mii de cetățeni ai Republicii Moldova, care au încălcat prevederile art. 26, p. 4 și 8 ale Legii federale „Despre procedura de ieșire și intrare în Federația Rusă”, precum și art. 27, p. 12, 13 și 14 ale aceleiași Legi, se oferă posibilitatea de a beneficia de noua modalitate legală care permite anularea acestor încălcări.

Acum, cetățenii RM care din diverse motive au încălcat legislația imigraționistă a Rusiei, pot beneficia de anularea acestor încălcări, dacă vor părăsi teritoriul Rusiei în perioada ianuarie – februarie 2019 și vor reveni în Rusia nu mai devreme de luna martie anul viitor. Această decizie îi vizează și pe cetățenii RM care anterior au fost deportați din cauza acelorași încălcări.

Acest pas demonstrează deschiderea și interesul deosebit al conducerii Federatiei Ruse de a ajuta cetățenii noștri și de a dezvolta un parteneriat strategic cu țara noastră în toate domeniile de interes reciproc.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.