Doar împreună, uniți și responsabili, cu respect pentru trecut și cu speranță în viitor, avem puterea să construim Moldova prosperă și puternică!

Dragi concetățeni,

La sfârșitul primului mandat de Președinte al Republicii Moldova, vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru votul de încredere oferit acum patru ani.

În această perioadă am avut marea onoare să reprezint statul în numele tuturor cetățenilor.

Am făcut-o cu responsabilitate și cu angajament pentru oamenii din toate categoriile sociale. Zecile de programe sociale și numeroasele inițiative legislative, au avut impact pentru sute de mii de moldoveni.

Am făcut-o cu tărie de caracter și cu convingerea că ne putem decide destinul și viitorul. Anul 2019 ne-a dovedit din plin acest lucru, când am contribuit decisiv, la eliberarea statului din captivitatea oligarhiei.

Am făcut-o cu răspundere, cu demnitate și cu echilibru în dialogul cu prietenii noștri din exterior. Suntem astăzi o țară, care își afirmă locul în lume și care nu se implică în lupte geopolitice murdare.

Am făcut-o cu respect pentru valorile noastre strămoșești și cu conștiința faptului că tot ce avem noi mai sfânt și mai scump, este familia și credința în Dumnezeu.

Sunt convins că stabilitatea și prosperitatea pe care ne-o dorim cu toții, depind de alegerile și de opțiunile noastre. Deciziile noastre de azi vor influența destinul generațiilor care vor veni după noi. Trebuie să acționăm cu responsabilitate și cu implicare, până vom reuși să facem din Moldova o țară modernă, în care să ne simțim mândri că suntem cetățeni moldoveni.

Doar împreună, uniți și responsabili, cu respect pentru trecut și cu speranță în viitor, avem puterea să construim Moldova prosperă și puternică!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.