Declaratie logica si corecta a unui ambasador

De ce o declaratie logica si corecta a unui ambasador occidental a trezit atitea reactii isterice in rindul politicienilor si comentatorilor pro-romani si unionisti?

Ce trebuia sa spuna ambasadorul american sau alti ambasadori, ca Republica Moldova e pamant romanesc si parte a Romaniei? Unionistii de la noi au luat-o cu totul razna.

Va amintesc ca Moldova e stat independent si suveran, membru ONU, recunoscut la nivel mondial.

Si as dori ca fiecare ambasador din tara noastra sa puncteze acest fapt in declaratiile sale, lucru apropo mentionat si acceptat si de ambasadorul Romaniei in Republica Moldova la intilnirea pe care am avut-o cu el.

Daca am ajuns sa fim criticati pentru faptul ca ne consideram si ne declaram statul suveran, independent si separat de al altora, inseamna ca s-a ingrosat gluma cu unionismul la noi. Revin la teza ca unionismul trebuie interzis prin lege, fiindca provoaca distrugerea si disparitia statalitatii si identitatii moldovenesti. Unionismul e in afara si impotriva Constitutiei.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.