De Ziua Internațională a Oamenilor în Etate, am participat la un eveniment festiv

De Ziua Internațională a Oamenilor în Etate, am participat la un eveniment festiv dedicat persoanelor de vîrsta a treia, organizat de Fundația de Binefacere a Primei Doamne „Din Suflet”.

Am adresat tuturor persoanelor în etate felicitări cu prilejul acestei sărbători. Am exprimat aprecierea înaltă a muncii și a abnegației generațiilor mai în vîrstă, prin care au contribuit nemijlocit la edificarea și prosperarea țării noastre. Persoanele de vîrsta a treia sînt cei care păstrează și transmit tinerilor valorile și tradițiile neamului. Ei sînt un etalon al omeniei și al devotamentului față de plaiul natal, dar și un model adevărat de curaj.

Este de datoria noastră să facem tot posibilul pentru a-i sprijini și pentru a crea condiții ca să poată duce un trai decent.

Din numele Fundației de Binefacere „Din suflet”, celor prezenți le-au fost oferite cadouri cu prilejul acestei sărbători.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.