Dacă va fi și turul II, aș prefera să ies în confruntare cu Andrei Năstase

Așa e bine pentru cetățeni, să poată să aleagă dintre doi lideri ai opoziției, care au luptat împotriva guvernării oligarhice, uneori umăr la umăr au protestat pe frig și ploaie. Chiar dacă am avut și avem viziuni ideologice diferite, îl consider pe Andrei drept partener de luptă anti-oligarhică.

Andrei Năstase merită să candideze și să reprezinte dreapta politică. Mai ales că este al doilea candidat ca raiting. Și are în spate zeci și zeci de mii de oameni reali, care au obținut prin efort dreptul de a-și înainta propriul candidat.

Este o mare nedreptate și va fi un mare neadevăr dacă el va fi forțat, „democratic”, să cedeze în fața unei carieriste, care a slujit în toate guvernele din 2008 pînă în 2015. În timp ce Andrei protesta, Maia își admira unghiile la ședințele de Guvern.

Dacă Năstase va ceda, înseamnă că Plahotniuc, prin americani, prin Maia Sandu, l-a trimis în knockout și pe Andrei, și întreaga platformă DA, cu toți adepții ei. Și asta va fi o mare pierdere pentru cauza noastră comună.

Vreau să văd cum adepții PDA vor accepta să voteze pentru o membră a Guvernelor oligarhice și hoațe Filat – Leancă – Gaburici. Dacă se întîmplă și asta, atunci nu-mi rămîne decît să continui lupta de unul singur.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.