Cu prilejul aniversării a 28-a a creării Poliției, adresez angajaților și veteranilor acestei instituții cele mai sincere felicitări

Cu prilejul aniversării a 28-a a creării Poliției, adresez angajaților și veteranilor acestei instituții cele mai sincere felicitări, exprimîndu-mi recunoștința polițiștilor care au contribuit la dezvoltarea țării noastre ca stat de drept și au făcut față provocărilor timpului, manifestînd fidelitate și credință la apărarea valorilor supreme – suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

Țin să Vă asigur că înțeleg specificul și dimensiunea sacrificiilor și eforturilor pe care le realizați zi de zi. Cunosc faptul că munca de polițist presupune abnegație și dragoste față de interesele naționale, disciplină și sacrificiu, dar și înalte calități morale.

Urez tuturor angajaților și veteranilor poliției, precum și familiilor Dumneavoastră, sănătate, fericire, împliniri personale și profesionale. Să aveți parte de multă putere, pentru a răspunde cu promptitudine și maximă eficiență în orice situație dificilă, întru binele poporului și prosperarea Republicii Moldova!

http://www.presedinte.md/rom/discursuri/m-e-s-a-j-cu-prilejul-aniversarii-a-28-a-a-crearii-politiei

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.