Continui vizitele de lucru prin raioanele țării. Pe agenda de astăzi este raionul Hîncești

Tradițional, voi avea întrevederi cu administrația locală, personalul spitalului raional, agenți economici, veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

109570595_4697687860257182_5769878417978651654_o-300x206 Continui vizitele de lucru prin raioanele țării. Pe agenda de astăzi este raionul Hîncești

Inițial am avut o discuție cu administrația raionului condusă de Iurie Levinschi, președintele raionului Hîncești.

Am discutat despre problemele actuale ce țin de dezvoltarea social-economică a regiunii, inclusiv susținerea agriculturii, construcția și reabilitarea drumurilor și a obiectivelor de menire socială.

Le-am comunicat interlocutorilor despre amendamentele la buget care au intrat recent în vigoare și datorită cărora aproape un milion de cetățeni ai Moldovei, care fac parte din diferite categorii sociale, vor beneficia de ajutor financiar. De asemenea, am menționat că în localitățile țării au început lucrările de reabilitare a drumurilor în cadrul programului național „Drumuri bune pentru toți”.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.