Continuăm să oferim ajutor celor care au cel mai mult nevoie de el

În pofida încercărilor eurounioniștilor de a ne bloca și de a ne provoca, continuăm să oferim ajutor celor care au cel mai mult nevoie de el.

Galina Dodon a vizitat grădinița de copii din satul Troițcoe, r-nul Cimișlia care a beneficiat de suport din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în cadrul proiectului social național de acordare a suportului necesar grădinițelor din Republica Moldova.

Instituția preșcolară de învățămînt din satul Troițcoe, în urma unei solicitări de ajutor în adresa fundației Primei Doamne, a beneficiat de 42 de pătucuri și 42 saltele, deoarece pătucurile pe care dormeau copilașii erau foarte vechi, incomode și uzate. Părinții, copilașii și colectivul grădiniței au mulțumit doamnei Galina Dodon pentru implicare și sprijinul acordat.

Prima Doamnă le-a dorit copiilor și părinților sănătate și succes, menționînd că bucuria văzută în ochii copiilor este o bună motivație pentru realizarea proiectelor frumoase.

Menționez că pînă în prezent, 43 de grădinițe de copii din 14 raioane ale țării au beneficiat de suport în cadrul campaniei naționale lansată de Fundația de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne.

Preconizăm ca pînă la sfîrșitul anului 2017, să beneficieze de sprijin aproximativ 150 de grădinițe, iar pînă la expirarea mandatului Președintelui Republicii Moldova acest suport să ajungă în toate grădinițele din țară.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.