Circa 150 de elevi eminenți care învață în clasele primare, au vizitat sediul al instituției prezidențiale

Astăzi, circa 150 de elevi eminenți care învață în clasele primare în instituțiile de învățămînt din municipiul Chișinău, au vizitat sediul renovat al instituției prezidențiale.

Vizitatorii au făcut tradiționala excursie prin sediul care recent și-a redeschis ușile, s-au familiarizat cu activitatea instituției prezidențiale și au asistat la un minunat spectacol prezentat de Orchestra Prezidențială și copiii din ansamblul „Picături Muzicale”.

Împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon le-am urat tuturor succese la învățătură și sărbători fericite alături de familie! Din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”, le-am oferit elevilor cadouri de Anul Nou. De asemenea, oaspeții au fost serviți cu biscuiți, fructe și dulciuri.

Menționez că pe parcursul ultimelor zile, circa 500 de copii și elevi din toată țara, inclusiv din UTA Găgăuzia și regiunea transnistreană au vizitat Președinția Republicii Moldova.

Amintesc, că în anul 2019 vom continua organizarea „Zilei ușilor Deschise” la Președinția Republicii Moldova, iar doritorii de a vizita sediul renovat al instituției prezidențiale, pot face rezervările la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.