Circa 100 de tineri care studiază la instituțiile de învățămînt din Găgăuzia au vizitat astăzi Președinția

Circa 100 de tineri care studiază la instituțiile de învățămînt din Găgăuzia au vizitat astăzi Președinția și Reședința de Stat în cadrul Zilei Ușilor Deschise.

Elevii au făcut o excursie în incinta Președinției și în biroul personal al Președintelui țării. Le-am relatat despre activitatea instituției prezidențiale precum și despre evenimentele care vor fi organizate în timpul apropiat. De asemenea, am răspuns la mai multe întrebări ale oaspeților.

Emoțiile pozitive și curiozitatea tinerilor, m-au convins că această practică este binevenită. Vom organiza și în continuare Ziua Ușilor Deschise, astfel ca toți copiii din țară să aibă posibilitatea să viziteze și să se documenteze cu activitatea instituției pe care o conduc.

Menționez că pe parcursul lunii decembrie a anului trecut, la inițiativa mea, circa 500 de copii au vizitat Președinția, Reședința de Stat, și Reședința de la Condrița în cadrul Zilei Ușilor Deschise.

Vom continua această practică!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.