Cinci grădinițe din orașul Vulcănești care au beneficiat de suportul Fundației de Binefacere „Din Suflet”

Astăzi, am vizitat toate cele cinci grădinițe din orașul Vulcănești care au beneficiat de suportul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, în cadrul programului național de susținere a instituțiilor preșcolare din țară.

Aceste instituții au primit ajutorul solicitat în temeiul scrisorilor adresate fundației Primei Doamne de conducătorii instituțiilor și de părinți. Astfel, copiii care frecventează grădinițele respective se vor bucura de un teren de joacă renovat, de mobilier nou și de tehnică performantă.

Trebuie să contribuim la creșterea unui popor puternic și capabil. Copiii sînt viitorul nostru și este de datoria noastră să le oferim condiții prielnice pentru instruire și dezvoltare.

Reiterez că, pe parcursul anului precedent, Fundația de Binefacere a Primei Doamne a inițiat lucrări în circa 200 de instituții preșcolare, majoritatea fiind deja finalizate. Totodată, preconizăm ca, în anul curent, circa 500 de grădinițe să beneficieze de acest suport, iar pînă la expirarea actualului mandat al Președintelui Republicii Moldova – toate instituțiile preșcolare din țară.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.