Ceea ce propune premierul Filip este un Mod de a implica UE in negocierile pentru viitorul guvern

Ceea ce propune premierul Filip este un mod de a implica UE in negocierile pentru viitorul guvern, iar aceasta este neconstitutional.
Pro-europenii ne acuza pe noi de relatia de prietenie cu Rusia, dar ei invita comisarii europeni la modul direct sa le faca guvernul dupa alegeri. Ar fi bine ca domnul Filip sa examineze oportunitatea unei demisii onorabile acum, dupa ce a declarat ca e gata sa cedeze guvernarea unor forte straine.

Se confirma ce am spus de atata timp, ca europenii pregatesc un nou AIE in Moldova, se pregatesc sa preia din nou conducerea tarii noastre, creind o majoritate pe centru-dreapta, asa cum au facut pe vremea AIE1, AIE2 etc.

Asta inseamna o incalcare grava a suveranitatii statului. Dar nu vor reusi nimic, nici o negociere nu ii va ajuta, pentru ca ei toti vor fi in opozitie dupa alegerile din toamna.
Timpul eurounionistilor e pe duca, dupa aproape 10 ani de guvernare incompetenta si dezastruoasa.

http://tribuna.md/2018/05/02/interviu-pavel-filip-o-guvernare-eficienta-inseamna-venituri-mai-mari-pentru-cetateni-cifrele-arata-ca-suntem-pe-drumul-cel-bun/

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.