Au trecut trei luni de cind l-am cunoscut pe Denis Vodă, am promis ca voi acorda tot sprijinul posibil pentru însănătoșirea lui

Au trecut trei luni de cind l-am cunoscut pe Denis Vodă, băiatul de 16 ani din s. Lincăuți, r. Ocnița care a rămas imobilizat la pat în urma unui accident la iazul din localitate. Am promis ca voi acorda tot sprijinul posibil pentru însănătoșirea acestui tînăr.

După 2 intervenții chirurgicale, efectuate de unii dintre cei mai buni neurochirurgi din Federația Rusă la Institutul de Cercetări Ştiinţifice şi de Urgenţă „N.M. Sklifosovsky” din Moscova, Denis își revine la viața de altă dată: deja manîncă singur, vorbește clar, își poate cuprinde oamenii dragi și a scăpat de imobilizarea la pat, avînd posibilitate să se deplaseze în cărucior fără ajutorul nimănui.

La ora actuală Denis se recuperează la unul dintre cele mai bune centre de reabilitare din Moscova – ,, Преодоление”. Sper ca eforturile noastre comune să-l ajute pe tînăr să aibă o viață fericită și împlină alături de cei dragi!

Le mulțumesc tuturor cetățenilor cu suflet mare, care au răspuns apelului nostru de a colecta mijloace bănești pentru tratarea lui Denis prin intermediul Campaniei Naționale Iubesc Moldova.
Împreună cu voi – Moldova are viitor!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.