Atunci și acum

La alegerile din 30 noiembrie anul trecut, mulți cetățeni au votat pentru partidele de la guvernare, din obișnuință sau din ultimă speranță. Și foarte repede au înțeles cît de tare au greșit. Cît de tare au fost amăgiți. 

Foarte multor alegători le pare rău pentru acel vot, dar acum trebuie să rabde încă patru ani de hoții, corupție și sărăcie într-un stat oligarhic. Votul dat nu se întoarce înapoi.

Acum, la alegerile din 28 iunie, unii orășeni vor vota iarăși pentru Chirtoacă, din obișnuință sau manipulați de mesajele geopolitice ale liberalilor.

Dar dacă primar va deveni a treia oară Chirtoacă, luni, pe data de 29 iunie, Chișinăul se va trezi din nou în mizeria și haosul în care ne aflăm. Nimic nu se va schimba. Vom rămâne cu degradarea pe care o avem, încă pentru patru ani. Încă patru ani lungi și obositori de incompetență, mizerie, show-uri și dezvinovățiri infantile.

Deci, aveți grijă cum votați, să nu vă pară pe urmă rău pentru soarta pe care ați ales-o Chișinăului.

Vă rog să votați duminică pentru un primar-administrator, nu pentru un primar-trișor.

Dacă vă place cum arată orașul acum și-l doriți așa în continuare – votați-l pe Chirtoacă. Dar să nu vă plîngeți pe urmă. E alegerea voastră.

Dacă însă doriți o altă dezvoltare și un alt viitor, mai bun, pentru Chișinău – votați pentru Zinaida Greceanîi.

Ea va fi un primar al tuturor chișinăuienilor. Și va fi un primar bun. Haideți să-i oferim o șansă Chișinăului.   

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.