Astăzi, sediul Președinției Republicii Moldova a fost vizitat de peste 200 de copii

Astăzi, sediul Președinției Republicii Moldova a fost vizitat de peste 200 de copii din mai multe raioane ale țării, care fac parte din familii numeroase și monoparentale.

Copiii au făcut o excursie prin sediul Președinției care recent și-a redeschis ușile. Au vizitat biblioteca prezidențială, sălile de ședințe, printre care și Sala Mare în care primul Parlament al țării a semnat Declarația de Independență a Republicii Moldova.

De asemenea, vizitatorii au fost impresionați de spectacolul prezentat de Orchestra Prezidențială și de un grup de copii din ansamblul de estradă „Picături muzicale”. La final, împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, le-am oferit din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet” cadouri cu prilejul Anului Nou. Copiii au fost serviți cu fructe, dulciuri și biscuiți.

Le-am urat micuților sărbători binecuvîntate și copilărie fericită!

Menționez că pînă la sfîrșitul anului este preconizată vizita la Președinția Republicii Moldova a circa 500 de copii din toată țara.

Amintesc, că recent am anunțat faptul că doritorii de a vizita sediul Președinției Republicii Moldova, pot face rezervările la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

Mai multe informații puteți afla accesînd următorul link:

http://www.presedinte.md/rom/vizite

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.