Astăzi se împlinesc exact 3 ani de la învestirea mea în funcția de Președinte al Republicii Moldova

Aceasta a fost o perioadă cu multe încercări, atât pentru țară, cât și pentru mine personal, fiindcă am activat într-un mediu politic foarte dificil, chiar ostil. Am activat, ca președinte, în paralel cu un regim care impunea dictatul său asupra tuturor instituțiilor statului și își dorea să subordoneze cu orice preț și Președinția.

Am rezistat însă și am ieșit învingător din acea confruntare, foarte periculoasă și plină de riscuri, și odată cu schimbarea cardinală a climatului politic în țară, în luna iunie a acestui an, a fost posibilă deschiderea unor noi oportunități pentru dezvoltarea de mai departe a Republicii Moldova.

Despre cum au decurs acești trei ani și ce rezultate am obținut la Președinție, vă invit să urmăriți în filmul din link. În anul care vine, voi continua într-un mod mai activ, mai intens, mai eficient tot ce am început în anii predecenți, pentru că Moldova are Viitor în pofida a orice și a oricui.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.