Astăzi, Prima Doamnă Galina Dodon a efectuat o vizită la Comrat

Astăzi, Prima Doamnă Galina Dodon a efectuat o vizită la Comrat unde a participat împreună cu Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei la un eveniment festiv pentru copii organizat cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.

Pentru a se bucura de atmosfera feerica de sărbatori si a inaugura bradul de Crăciun au fost invitați cca 200 de elevi din clasele primare cu reușită școlară remarcabilă, participanți la olimpiade și la campionate sportive, precum și copii din familii social – vulnerabile, monoparentale și din familii numeroase.

Magia Sărbătorilor de Iarnă a fost adusă de Moș Crăciun și Alba ca Zăpada în cadrul unui amplu spectacol tematic, copii au fost antrenați în diferite concursuri interesante cu cântece și dansuri. Către finele spectacolului copii au partcipat la o masă festivă și au primit daruri din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”.

Acest eveniment face parte din acțiunile caritabile de Anul Nou organizate de Fundația de Binefacere ”Din Suflet în cadrul cărora peste 10 000 de copiii de pe întreg teritoriul țării vor primi daruri din partea Fundației.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.