Astăzi, Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a vizitat copiii care au suportat intervenții chirurgicale

Astăzi, Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a vizitat copiii care au suportat intervenții chirurgicale de implantare a dispozitivelor cohlear grație suportului oferit de fundația ”Din Suflet”. Operațile au fost efectuate de notoriul profesor din Germania, medic chirurg, Roland Laszig la spitalul clinic Republican pentru copii ”Emilian Coțaga”.

Galina Dodon a discutat cu medicii și le-a mulțumit pentru efortul depus și dăruirea de care au dat dovadă astfel ca micuții să aibă șansa la o nouă viață, iar copiilor le-a urat succes în următoarea etapă de reabilitare.
De asemenea, micuții au fost plăcut surprinși de darurile primite din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”.

Amintesc că în anul 2017, Fundația de Binefacere a Primei Doamne „Din Suflet” a lansat programul „Salvăm copiii din Lumea Tăcerii”, în cadrul căruia sunt achiziționate implanturi cohleare pentru copiii cu deficiențe de auz. Cu susținerea activă a unor ambasade străine și a partenerilor externi, deja al doilea an la consecutiv, cîte 10 copii hipoacuzici din Moldova beneficiază de implanturi cohlear.

Vom depune și în continuare eforturi pentru a le oferi și altor copii șansa să audă şi să vorbească.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.